Campania de conștientizare a autismului din data de 18 aprilie 2019 a avut ca temă "TU știi ce se întâmplă în mintea unui copil cu autism?"

   Astăzi am inițiat și derulat o ALTfel de campanie de conștientizare a autismului, marca "Lumea Spiridusilor", susținută de DNATA si KZCreative, în Aeroportul Henri Coanda, în data 18 aprilie 2019.
Proiectul a fost un real succes,confirmat de feedback-ul scris oferit de către persoanele care au experimentat auditiv senzațiile/input-urile auditive prin intermediul căsților.
 Multumim partenerilor noștri, mulțumim tuturor persoanelor care au fost alături de noi în această frumoasă zi!

  O tânără studentă, cu diagnosticul de Asperger, a confirmat experimentul și a fost foarte încântată de ideea nouă de proiect de conștientizare a autismului.      Am primit de la această frumoasă studentă un feedback scris:"Un proiect interesant care sper să aibă succes cât mai mare. Este un mod bun de a atrage atenția asupre efectelor acestei boli asupra copiilor și nu numai. Felicitări echipei pentru idee! Primiți din partea mea 10+ cu felicitări".

 Acesta este doar unul dintre cele aproape 100 de mesaje scrise din partea celor care au participat la campania noastră.

5.jpg
9.jpg
12.jpg
17.jpg
17.jpg
14.jpg
13.jpg
Gradient

Mihaela Radu

Nu am înțeles și nu am crezut că acești copii suportă așa ceva. Am experimentat timp de 3 minute ceva unic și mi-a fost foarte greu să nu înțeleg, să nu aud...parcă ești rupt de realitate...E important să cunoască multă lume acest lucru.

Bravo pentru proiectul de conștientizare! Vă doresc mult Succes!

Gradient

Petru Condrea

Un experiment unic, o incursiune unică în mintea plină de zgomot, de gânduri, de imagini și de temeri a copiilor cu AUTISM. Omică portiță deschisă tuturor, pentru a putea înțelege și empatiza cu această afecțiune, astfel putând înțelege ce se întâmplă în mintea unui astfel de copil. Mult Succes în continuare!

Gradient

Tahi Grecu

Un proiect interesant care sper să aibă succes cât mai mare. Este un mod bun de a atrage atenția asupra efectelor acestei boli asupra copiilor și nu numai...

Felicitări echipei asociației pentru idee.

Mult Succes în continuare și vă ofer nota 10 cu felicitări!

Gradient

Fuiorea Magdalena

Un proiect unic....am avut parte de o experiență unică și absolut necunoscută până la acest moment. Să aveți curajul să continuați acest tip de proiect de conștientizare a autismului la un nivel câi mai ridicat și mai intens. Sunt convinsă ce veți reuși alături și împreună cu Dumnezeu. Succes în continuare!