Caravana evaluatorilor neuropsihologici, este un proiect UNIC în România și în anul 2018-2019, am derulat cea de-a doua ediție.

   În cadrul acestui proiect, am efectuat 100 de evaluări neuropsihologice GRATUITE pentru copiii care provin din familii dezavantajate financiar, cu sprijinul în mod deosebit al partenerului nostru BANCA TRANSILVANIA.

  Proiectul are menirea să ajute familiile dezavantajate din punct de vedere financiar și care au copii, pentru care planează suspiciunea că se întâmplă ceva cu ei; copiii nu au contact vizual cu părintele, nu răspunde când este strigat pe nume, de parcă nici nu aude, nu zâmbește atunci când cineva îi zâmbește, nu se joacă cucu-bau, poate să stea retras singur un timp îndelungat, nu-și întinde brațele atunci când un adult dorește să-l ia în brațe, nu mănâncă orice și îi lipsește pofta de mâncare.  

    Scopul fundamental al proiectului îl reprezintă diagnosticarea precoce a copiilor cu tulburări pervazive de dezvoltare. Pasul următor fiind înscrierea cât mai rapidă a copilului într-un program de recuperare pe baza unui PIP - Plan de Intervenție Personalizat.

   

Caravana evaluatorilor neuropsihologici, este un proiect UNIC în România și în anul 2019 - 2020, am derulat cea de-a treia ediție.

 Și anul acesta, la cea de-a treia ediție a proiectului, parte integrantă din proiectul BLUE LIFE, am realizat 100 de evaluări neuropsihologice GRATUITE pentru copiii care provin din familii dezavantajate financiar, cu sprijinul dragilor noștri parteneri, fără de care implicarea noastră în comunitate, în rândul celor care au mare nevoie de astfel de servicii, ar fi ZERO.

  Partenerii proiectului aflat la ce-a de-a treia ediție, sunt: NUCLEARELECTRICA, TRANSELECTRICA, FUNDAȚIA ARBITRII ELEGANȚEI, BANCA TRANSILVANIEI, DNATA, KZ CREATIVE, DEPOGAZ, ROMPETROL, S.I.F. TRANSILVANIA, HESPER, D.S.E CONSULTING.